Voetbalgokken heeft handige tips betreft voetbalgokken!

 

 

Welkom op mijn cadeau blog. Mijn man heeft een nieuwe hobby, samen met zijn vrienden. Elke zaterdag avond komen alle mannen, bij ons op visite. Het zijn altijd gezellige avonden, de vrouwen gaan lekker kletsen en de mannen voetbal kijken. Sinds kort zijn mijn man en zijn vrienden, aan het voetbalgokken gegaan. Met zijn alle leggen ze elke zaterdag avond een tientje in. Een tientje per persoon, daar kun je een heel leuk bedrag mee winnen. Alweer twee weken geleden was het raak. Met de tips van de website voetbalgokken.nl hebben ze een top bedrag gewonnen. Alle elf de wedstrijden waren juist gegokt, en het bedrag dat ze wonnen was bijna zeven duizend euro. Zevenduizend euro is een heleboel geld, en dat eventjes winnen met voetbalgokken. Het geld werd verdeelt over alle vier de mannen. Iedereen was in euforie, een gezellige avond en geld winnen met voetbal. Niks kon deze avond nog verpesten!

Eindelijk een tuinhuisje!

Het gewonnen geld heeft mijn man top besteed. Hij stuurde mij en mijn beste vriendin, een weekendje weg. Samen gingen wij een weekendje genieten, in Amsterdam. We zijn lekker wezen shoppen en heerlijk tot rust gekomen. Toen ik thuis kwam zag ik opeens een tuinhuisje staan, in onze achtertuin. Ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Ik wilde al een hele lange tijd een tuinhuisje, want ik vond dat romantisch en leuk. Met het gewonnen geld heeft mijn man, mij een top cadeau gegeven!