Een geboortekaartje zelf maken!

1439385123.4119Ik denk dat ik als vrouw zijnde mag spreken voor alle andere vrouwen. Ik vind het erg leuk als ik een geboortekaartje zelf maken kan! Ik maak namelijk voor veel vrienden van mij een geboortekaartje en blijf het ook maar al te graag doen. Regelmatig word ik gevraagd of dat ik geboortekaartjes wil maken zodra er iemand bevallen is. Uiteraard zeg ik daar geen nee tegen. Wist je eigenlijk dat je op de website van kissgeboortekaartjes.nl ook je eigen kaartjes maken kan? Ikzelf wist dit niet maar nu dat ik heb gemerkt dat het op hun website wel erg gemakkelijk gaat besteed ik het uit aan hun. 

Online je eigen kaartje maken.1423053462.4378

Als je op hun website kijkt zie je dat je met een basis kaartje kan beginnen. Je eigen geboortekaartje zelf maken is dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu! Ik durf hiervoor mijn handen in het vuur te steken als ik spreek over het gemak van het internet. Dankzij het internet wordt het voor iedereen wel erg gemakkelijk gemaakt als je op zoek ben naar geboortekaartjes. alle gegevens vul je gelijk in waardoor het vervolgens doorgestuurd wordt naar de drukker en uiteindelijk op je deurmat komt te liggen!1421492544.9035